Bella Hadid kimdir? Kaç yaşında? Bella Hadid Müslüman mı?

Şimdilerde ilk kez bir dizide rol alacak olan dünyaca ünlü süper model Bella Hadid, babasından gelen Filistin kökeni ve bu nedenle yaşadığı sıkıntılar hakkında açıklamalar yaptı. Bu çerçevede, "Müslüman bir kültürde yaşamayı çok isterdim" diyen Bella Hadid'in yaşamı büyük merak konusu oldu. Peki, Bella Hadid kimdir? Kaç yaşında? Bella Hadid Müslüman mı? Ayrıntılar haberimizde... 

Filistin'e desteğiyle tanınan ABD'li ünlü model Bella Hadid, “Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti” ifadelerini kullandı. Yapılan haberlerin ardından Bella Hadid'in yaşamı ve Müslüman olup olmadığı merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Bella Hadid kimdir? Kaç yaşında? Bella Hadid Müslüman mı? Detaylar haberimizde... 

Bella Hadid kimdir? Kaç yaşında? Bella Hadid Müslüman mı?

BELLA HADİD KİMDİR?

Bella Hadid, Los Angeles'ta dünyaya geldi ve 1996 doğumlu. Annesi Hollandalı ve baba Mohammed Hadid ise Filistinli. Kendisinden büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha vardır.

Binicilik yapmayı çok seviyor ve 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istemişti ancak Laym hastalığı nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

2014 yılının Sonbahar aylarında Parsons Tasarım Okulunda Fotoğrafçılık okumaya başladı ancak daha sonra IMG Models şirketiyle anlaştı ve okulu modellik kariyeri için bırakmak zorunda kaldı. Ancak modellik kariyeri bitince okula dönüp moda fotoğrafçılığı üstünde çalışmalar yapmak istiyor aynı zamana da yazmayı ve oyunculuk yapmayı da çok seviyor. Kalabalık bir aileye sahipler. Anne ve babalarının diğer evliliklerinden toplam 7 kardeşleri daha var. Annesi Yolanda, Kanadalı ünlü prodüktör David Foster ile evli. Hadid aynı zamanda The Weeknd’in “In The Night” şarkısının klibinde de yer aldı.

BELLA HADID MÜSLÜMAN MI?

Müslüman olduğu bilinen ve "Müslüman olmaktan gurur duyduğunu" söyleyen Hadid, 8 Aralık 2017'de, Trump'ın İsrail ABD Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıması ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına karşı kız kardeşi Gigi ile Londra protestolarına katıldı.

 

 

Bella Hadid kimdir? Kaç yaşında? Bella Hadid Müslüman mı? ile ilgili etiketler Bella Hadid Filistin Müslüman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.