'Belirlenen hedefler ele geçirildi'

Barış Pınarı Haraketı kapsamında Türk askeri terörist mevzilerini vuruyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklamada, "Belirlenen hedefler ele geçirildi" denildi.

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır" sözlerinin ardından PYD mevzilerine bombalar yağdı Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı 2. gününde. Dün, Rasulayn ile Tel Abyad’daki terör mevzileri, F-16’lar ve obüslerle imha edildi, ardından da kara birlikleri sınırı geçti.

'BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR'

Milli Savunma Bakanlığı'ndan bugün bir açıklama yapıldı.

Açıklamada ''Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldü. Belirlenen hedefler ele geçirildi. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor'' denildi.

'Belirlenen hedefler ele geçirildi' ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Operasyon Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.