Belhanda'ya talip var!

Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda ile Çin’in iki dev kulübü Guangzhou ve Shanghai Shenhua’nın ilgilendiği iddia edildi.

İç transferde sürpriz gelişme... Galatasaray’ın 10 numarası Younes Belhanda’ya Çin’den talipler olduğu öne sürüldü. Sezon başında 8 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve büyük işler yapması beklenen Faslı futbolcu, bir türlü bekleneni veremedi. Fas Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na giden 28 yaşındaki futbolcuyla, Guangzhou Evergrande ve Shanghai Shenhua’nın ilgilendiği ifade ediliyor. Çin’deki en yüksek transfer bütçesine sahip olan bu kulüpler, devre arası transferinde yapacakları takviyelerle zirve yarışına yeniden ortak olmayı hedefliyor.

DÜNYA KUPASI’NDAN SONRA...

Kulübe maliyeti en yüksek isimlerden biri olan Belhanda’nın transferine Galatasaray cephesi de oldukça sıcak bakıyor. Resmi teklif gelmesi halinde, yıldız futbolcudan bu teklifi değerlendirmesi istenecek. Belhanda’nın transferle ilgili kararını ise Dünya Kupası’ndan sonra vereceği öğrenildi. Faslı futbolcu, Galatasaray’da yılda 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret kazanıyor.

Belhanda'ya talip var! ile ilgili etiketler Belhanda Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.