Belhanda'nın maliyeti her geçen gün artıyor!

Sözleşmesindeki maddede yer alan 75 maç barajını geçen Belhanda için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, Galatasaray'dan 500 bin Euro daha aldı.

2017 yaz transfer döneminde Dinamo Kiev'den 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Younes Belhanda'nın faturası da her geçen gün kabardı.

Sözleşmesindeki yer alan özel maddeler nedeniyle geçen 2 sezonda Ukrayna temsilcisine ek olarak 1 milyon 750 bin Euro ödenirken oyuncunun da ek maliyetleri cep yaktı. Sarı-kırmızılıların son iki şampiyonluğunda pay sahibi olan Faslı oyuncu, takımın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması ile primini katladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; 75 maç barajını geçen Belhanda, eski kulübüne dev bir prim daha kazandırdı. Yıllık garanti ücret olarak 3 milyon 350 bin Euro kazanan Faslı futbolcu, toplamda 77 maça ulaşırken Belhanda için geride kalan dönemde Dinamo Kiev'e toplam 9 milyon 750 bin Euro (57 milyon 400 bin TL) ödeme yapıldı.

Belhanda'nın maliyeti her geçen gün artıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Belhanda Sözleşme Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.