Belhanda'dan Süper Lig'de kalma planı! Fenerbahçe, Beşiktaş...

Galatasaray'ın ani bir şekilde yollarını ayırdığı Belhanda için çarpıcı iddia! Yıldız futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüştüğü fakat olumsuz yanıt aldığı iddia edildi.

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda için dev iddia! 

Tivibu Spor’da yayınlanan ‘Her Akşam Spor’ programına konuk olan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Belhanda’nın transfer için Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye gittiğini öne sürdü.

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın sözleşmesini Feshettiği Younes Belhanda'nın Süper Lig'in devlerinin kapısını çaldığı belirtildi. Gökmen Özcan “Bugün öğle saatlerinde Belhanda’nın temsilcisi, Fenerbahçe ile temas kuruyor. Fenerbahçe olumsuz yanıt veriyor. Öğleden sonra, Beşiktaş’ın kapısı çalınıyor. Beşiktaş’tan da benzer cevap alıyor. Son olarak Başakşehir ile görüşme yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

AYRILIK KARARI ANİ OLDU

Galatasaray ile yeni sözleşme girişimlerine hazırlanan Younes Belhanda sarı-kırmızılı ekibin verdiği karar ile sarsılmıştı. Yıldız futbolcunun Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamaları sarı-kırmızılılar, "Kulüp imajına ve yönetimin saygınlığına zarar veren açıklamalar" olarak değerlendirilerek ayrılık adımları atılmıştı.

 

Belhanda'dan Süper Lig'de kalma planı! Fenerbahçe, Beşiktaş... ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Belhanda Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.