Belhanda ve Onyekuru'dan Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan hareketler! İşte tepki çeken o anlar...

Fenerbahçe Adana Demirspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde konuk ekipten Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'nun Fenerbahçe tribünlerine yaptıkları hareketler sarı lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekti. İşte o anlar.

Süper Lig 3. hafta maçında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Adana Demirspor'u konuk etti.

Mücadele yer yer gergin anlara sahne olurken, Adana Demirspor'dan Belhanda ve Henry Onyekuru'nun Fenerbahçe tribünlerine yaptığı hareketler sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki topladı.

ÖNCE BELHANDA'DAN TRİBÜNLERE İŞARET

Mücadelenin 59. dakikasında korner kullanmak için köşeye gelen eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Fenerbahçe tribünlerine eliyle '4' işareti yaptı.

Bu hareketin ardından tribünlerden büyük tepki geldi. Sosyal medyada da Younes Belhanda'nın bu işareti gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Belhanda ve Onyekuru'dan Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan hareketler! İşte tepki çeken o anlar...

SONRA DA ONYEKURU'DAN TRİBÜNLERE İŞARET

Maçın 66. dakikasında Dzyuba'ya yaptığı asistle skorun 3-2'ye gelmesini sağlayan Henry Onyekuru ise yine Fenerbahçe tribünlerine dönerek "ağlama" işareti yaptı.

Onyekuru'nun bu işareti sonrası maçın hakemi Abdulkadir Bitigen sarı kartını çıkardı.

Belhanda ve Onyekuru'dan Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan hareketler! İşte tepki çeken o anlar... - Resim : 2

 

Belhanda ve Onyekuru'dan Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan hareketler! İşte tepki çeken o anlar... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Belhanda 3.Hafta Maçı Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.