Belhanda ne dedi, neler söyledi? Faslı Belhanda tazminat alacak mı?

Galatasaray’da Belhanda şoku yaşanıyor. Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle tartışma konusu olan Faslı yıldız Younes Belhanda’nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiği belirtildi. Peki, Belhanda ne dedi?

Galatasaray’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. 2017 yılının Temmuz ayında Dinamo Kiev'den 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer edilen Faslı Belhanda bir kez daha ortalığı karıştırdı. Bu sezonda inişli çıkışlı bir grafik gösteren ve bazı durumlarda sarı kırmızılı taraftarlara adeta saç baş yoldurtan Belhanda ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Belhanda Ne Dedi, Neler Söyledi?

Sivasspor'la oynanan ve 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamalarla yönetimin tepkisi çeken Belhanda’nın bileti de kesilmiş oldu.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Younes Belhanda ile Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. arasında akdedilen 3 Temmuz 2017 tarihli Profesyonel Futbolcu Transfer Sözleşmesi, Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle ve daha öncesinde de Sözleşme ve Kulüp İç Disiplin Yönetmeliklerine ısrarlı şekilde aykırılık teşkil eden eylemlerde bulunmasının, taraflar arasındaki ilişkiyi çekilmez hale getirmiş olması nedeniyle, Younes Belhanda'nın Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 14. Maddesi uyarınca 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Belhanda ne dedi, neler söyledi? Faslı Belhanda tazminat alacak mı?

Belhanda, Galatasaray işle geçirdiği 4 sezonda toplamda 96 maçta 19 gol 16 asistlik performansla oynadı.

Belhanda Tazminat Alacak Mı?

Sarı kırmızılıların 2017 yazında kadrosuna kattığı Belhanda için Dinamo Kiev'e 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Faslı oyuncu ise bonuslar hariç her sene yıllık 3 milyon 350 bin euro ücret aldı.

Belhanda ne dedi, neler söyledi? Faslı Belhanda tazminat alacak mı? ile ilgili etiketler Belhanda Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.