Belhanda, Fatih Terim'den habersiz gönderildi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan problemlere bir de Belhanda krizi eklendi. Sarı-Kırmızılılar, Faslı yıldızı takımdan gönderirken bu hamlenin Terim'e sorulmadan yapıldığı iddia edildi.

A Spor yorumcusu Savaş Çorlu, "Ne Belhanda'nın ne de menajerinin bu durumdan haberi vardı. Galatasaray yönetimi toplandı ve bu kararı aldı. Bana gelen bilgiye göre Fatih Terim'in bu durumdan haberi yok" ifadelerini kullandı.

Terim'in Türk Telekom Stadı'nın bozuk zemininden şikayetçi olurken kullandığı "Buna nasıl bir çözüm bulunamaz" şeklindeki sözleri, puan kayıplarından yönetimin sorumlu olduğu şeklinde anlaşılmıştı. Başkan Cengiz ise dün yaptığı açıklamada, "Bozuk zeminde oynayamadık ve Sivasspor’u yenemedik ama, Ankara’da da pırıl pırıl bir sahada yenildik!” sözleriyle oynanan futbol üzerinden hocayı basın önünde eleştirmişti.

Son yaşanan Belhanda krizinde ise Terim'e danışılmadan hareket edildiği iddiaları var. G.Saray muhabiri Savaş Çorlu'nun sözleri şu şekilde: "Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda yıldız bir ismin bu şekilde gönderilmesi bana çok manidar geldi. Gedson Fernandes de Fatih Terim de aynı eleştirilerde bulundu. Yönetimin hiç mi suçu yok bu konuda? Sneijder de böyle bir şekilde gönderilmişti. Bu sabah ani bir şekilde yönetim Seyrantepe'de toplanıyor ve böyle bir karar alıyor. Fatih Terim'in haberi yok. Florya'da kimsenin de haberi yok.Belhanda'nın zaten haberi yoktu. Yönetimin kendi arasında gerçekleştirdiği bir zirveyle oldu. Bu hareketin artçıları ne olacak göreceğiz." 

Belhanda, Fatih Terim'den habersiz gönderildi ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.