Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne merak ediliyor sizler için bir zamanlar ekranların fenomen dizisinde Pembe’nin kızı rolü ile tanınan Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında hayatına dair detaylar haberimizde.

Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne soruları araştırılıyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katılan bir zamanların fenomen dizisi Cennet Mahallesi dizisinde Pembe’nin kızı rolündeki Belemir Temizsoy stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşattı. Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne sizler için derledik .

Belemir Temizsoy kimdir?

Belemir Temizsoy, 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşına rağmen birçok dizide rol alan Belemir Temizsoy, Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak oynamıştır. Ardından da yönetmeninin önerisiyle Cennet Mahallesinde Pembe'nin kızı olarak 5 sezon boyunca rol aldı. Üstün oyunculuk performansı dolayısıyla yönetmeninin ve türk halkının beğenisini topladı.

Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Belemir Temizsoy  ayrıca oyunculuğun tükenmeyen bir tutku olduğunu düşünmesi ile, Beyoğlu Belediye Tiyatro'sunda oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Halkın sanatçısı ve tiyatronun duayeni Müjdat Gezen'in önerisiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Bale eğitimi aldı.

Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Bir zamanların fenomen dizisinin yıldızı Belemir Temizsoy’un Instagram hesabına @temizsoybelemir kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Belemir Temizsoy kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne Cennet Mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.