Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Ersoy Ö adlı 51 yaşındaki kişi belediye binasına girmek istedi. Alkollü olduğu öne sürülen şahıs güvenlik görevlilerini geçemeyince çırılçıplak soyundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polislerin ikna olamaması üzerine yere yatırıp üstünü örttüğü şahıs daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde, Aydın'ın Nazilli İlçe Belediyesi önüne gelen ve alkollü olduğu ileri sürülen Ersoy Ö. binaya girmek istedi.

Güvenlik görevlisi tarafından belediyeye alınmayan Ersoy Ö. bunun üzerine sinirlenip cam kapıyı yumruklamaya başladı.

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu

Öfkesi bir türlü dinmeyen Ersoy Ö. daha sonra çırılçıplak soyunarak güvenlik görevlisine hakaretler yağdırdı.

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu - Resim : 2

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında hakaretlerini sürdüren Ersoy Ö.'yü gören vatandaşlar, ilginç olayı cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu - Resim : 3

Belediye güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süre Ersoy Ö.'yü sakinleştirmeye çalıştı.

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu - Resim : 4

Ancak, polislerin çabalarına rağmen, Ersoy Ö. bir türlü sakinleşmedi. Bunun üzerine polis tarafından yere yatırılıp üzeri örtülen şahıs, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin de yardımıyla ambulansa bindirilerek Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu - Resim : 5

Belediyeye giremedi çırılçıplak soyundu ile ilgili etiketler Aydın Nazilli polis Hastane alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.