Belediye otobüsünde tüyleri diken diken eden anlar! Yolcular neye uğradıklarını şaşırdı...

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümünde Düzce Belediyesi, özel denetimli belediye otobüsünde izleyenlerin tüylerini diken diken eden bir farkındalık çalışmasına imza attı. Düzce Belediyesi çalışanları, 30 Ağustos Zaferinin 99. yıldönümü dolayısıyla belediye otobüsünde şiir okudu. Başta neye uğradıklarını şaşıran yolcular bir süre sonra alkışlarıyla destek verdi. o anlar saniye saniye kamerada...

30 Ağustos Zaferi'nin 99. yıldönümü dolayısıyla Düzce Belediyesi sıra dışı etkinliğe imza attı.

YOLCU GİBİ BİNDİLER, ARDINDAN ŞİİR OKUMAYA BAŞLADILAR

Düzce Belediyesi Özel Denetimli Halk otobüsünde gerçekleşen etkinlikte Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personelleri, yolcu gibi bindikleri otobüste birden 30 Ağustos zaferini anlatan şiiri okumaya başladılar. Belediyenin 5 personeli yolcu duraklarından otobüse tek tek binerek yolculuk yapmaya başladı.

Belediye otobüsünde tüyleri diken diken eden anlar! Yolcular neye uğradıklarını şaşırdı...

4 ÇALIŞAN DAHA ŞİİRE EŞLİK ETTİ

Yolun yarısına gelindiğinde 1 personel 30 Ağustos zaferini anlatan şiir okumaya başladı. Ardından diğer 4 kişi de sırayla şiire devam etti. Hem 30 Ağustos 1922 şartlarını hem de büyük zaferin getirdiklerini şiirle anlatan Belediye çalışanlarının şiir okuduğu anları ise bazı yolcular cep telefonlarına kaydetti.

Belediye otobüsünde tüyleri diken diken eden anlar! Yolcular neye uğradıklarını şaşırdı... - Resim : 2

Şiirin sonunda ise yolcular belediye çalışanlarını alkışlarıyla kutladılar.

Belediye otobüsünde tüyleri diken diken eden anlar! Yolcular neye uğradıklarını şaşırdı... ile ilgili etiketler Düzce 30 Ağustos şiir belediye otobüsü belediğe zafer bayramı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.