Belediye otobüsünde olay! Tekmeli tokatlı kavga saniye saniye kamerada...

Esenyurt'ta belediye otobüsüne şoförün fazla yolcu aldığını iddia eden yolcular tartışma çıkardı. Çıkan tartışma kısa sürede sözlü kavgaya dönüştü. Olay sonrası şoför yaralanırken kavga anı saniye saniye kameraya yansıdı. İşte o anlar...

Dün Esenyurt Örnek Mahallesi Kiptaş Konutları Durağı'ndaki bir otobüste yolcular ile şoför arasında tartışma yaşandı. 

YOLCU, ŞOFÖRÜ DAHA FAZLA YOLCU ALMAMASI İÇİN UYARDI

Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece - Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi seferini yapan 142B hatlı otobüs, duraktan yolcu almak ve indirmek için durdu. İddiaya göre otobüsün yoğun olmasından rahatsız olan bir yolcu, şoförü daha fazla yolcu almaması için uyardı. Bunun üzerine yolcu ile otobüs şoförü tartışmaya başladı.

 

TEKMELİ TOKATLI KAVGA KAMERADA

Tartışma kısa süre içinde tekmeli tokatlı kavgaya dönüştü. Bu esnada otobüste bulunan yolcuların bir kısmı inerek oradan uzaklaştı. Kavgada otobüs şoförünün yüzü kanlar içinde kalırken, yolcular kavga eden şahısları ayırdı. Kavgadan sonraki anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri gelirken, kavgayla ilgili ilgili inceleme başlatıldı.

Belediye otobüsünde olay! Tekmeli tokatlı kavga saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Otobüs Belediye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.