Belediye Meclisi'nden Veysel İpekçi'ye tepki!

Belediyede çalışan şoföre verdiği insanlık dışı ceza ile gündeme gelen ve Güngören Belediye Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden Veysel İpekçi'nin, ilçe meclis üyeliğinden de istifa etmesi isteniyor.

Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi’nin belediyede çalışan bir şoföre verdiği “tuvalet önünde oturma” cezasının yankıları sürüyor. İnsanlık dışı muamele bugün gerçekleştirilen Güngören Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısında da gündeme geldi.

AK PARTİ’DEN TEPKİ
Veysel İpekçi’nin insanlık dışı davranışına AK Parti’liler de sert tepki gösterdi. AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Güngören Meclis 1. Başkanvekili Ömer Lütfi Arı divan olarak yaşanan çirkin olaya tepki gösterdiklerini açıkladı.

CHP gurubu da Veysel İpekçi'nin yaptığı insanlık dışı muameleyi kınadı.

Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Veysel İpekçi'nin, Güngören Meclis üyeliğinden de istifası isteniyor. İpekçi’nin istifa etmemesi durumunda AKP’nin ‘kesin ihraç’ talebiyle disiplin kuruluna sevk edeceği konuşuluyor.

Belediye Meclisi'nden Veysel İpekçi'ye tepki! ile ilgili etiketler AK Parti Güngören Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.