Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti!

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Ahmet Edip Uğur'un başkanlık görevinden ve AK Parti'den gözyaşlarıyla istifa etmesi gündem olmuştu.

Uzun bir süredir beyin tümörü ile mücadele eden AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti.

Uğur'un Twitter hesabından, "Babamız Ahmet Edip Uğur Hakk'a yürüdü. 9 Eylül Perşembe günü Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nden öğle namazı müteakip Başçeşme Mezarlığı'na defnedilecektir" denildi.

Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti!

GÖZYAŞLARIYLA İSTİFA ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği dönemin Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, 2017 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ve AK Parti'den istifa etmişti. Uğur'un gözyaşlarıyla düzenlediği basın toplantısı günlerce konuşulmuştu.

Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti! - Resim : 2

AHMET EDİP UĞUR KİMDİR?

Ahmet Edip Uğur 1950 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve iş insanıdır.

İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı ve AKP Balıkesir il başkanlığı yaptı. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı. 18.,22.,23. ve 24. Dönem Balıkesir Milletvekili. Uğur, evli ve 3 çocuk babasıdır.

2008 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve "Mali ve İdari İsler" Başkanı olmuştur. Ayrıca Türkiye-Endonezya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanıdır.

Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti! - Resim : 3

Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler AK Parti Eskişehir ahmet edip uğur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.