'Belediye başkanlarından iş istemeyin'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Abant'ta girilen kampta, milletvekilleri ve belediye başkanlarını uyardı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), hafta sonu Bolu Abant'ta milletvekilleriyle kampa girdi. Kampta gelecek dönemde CHP'nin izleyeceği yol haritası çizildi ve milletvekillerinin şehirleriyle ilgili problemler masaya yatırıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerine de uyarılarda bulundu.

"BELEDİYE BAŞKANLARINDAN İŞ İSTEMEYİN"

Kamptaki toplantılarda belediye başkanlarını "Telefonlarımıza çıkmıyorlar" diye şikayet eden milletvekillerine, Kılıçdaroğlu da uyarıda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından istihdam ve iş isteyen milletvekillerine bu davranışlarını bırakmalarını söyledi. İş bulmak hükümetin işi diyen CHP Lideri, belediye başkanlarına yardımcı olunması gerektiğini de aktardı.

"BELEDİYE BAŞKANLARI PARTİYE MESAFE KOYUYOR"

Milletvekilleri, belediye başkanlarının tarafsız görünme adına CHP’ye mesafeli davrandıklarını, atamalarda CHP’lilere yer vermekten kaçınarak CHP’ye uzak insanlara yöneldiklerini bildirdi.

HEM ELEŞTİRDİ HEM SAVUNDU

Milletvekillerinin belediye başkanlarına yönelik eleştirilerine karşın Kılıçdaroğlu’nun da başkanların milletvekilinin telefonuna çıkmamasının kabul edilemez olduğunu söyleyerek hak verdiği ama devamında da şunu söyledi;

"Milletvekili sonuçta seçmenin talebi için arıyordur. Bu konuda uyarıda bulunuruz. Ama belediyelerimizi de iş konusunda sıkıştırmak doğru değil. İnsanlara iş bulmak yerel yönetimlerden önce merkezi hükümetin görevidir. Bu nu da hesaba katmalıyız."

'Belediye başkanlarından iş istemeyin' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Bolu milletvekili Uyarı abant
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.