Belediye Başkanı, eşinin testi pozitif çıkınca kendisini izole etti

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle kendisini evde izole etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu'nun koronavirüs belirtileri göstermesi üzerine yapılan PCR testi pozitif çıktı.

BAŞKAN NEGATİF

Dürdane Beyoğlu'nun tedavisine evde başlanırken, Başkan Beyoğlu'na yapılan testin sonucu ise negatif çıktı.

Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Beyoğlu, koronavirüs kuralları gereği, temaslı olduğu için kendisini izolasyona aldığını ve durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Herhangi bir olumsuzluk yok. Dualarınızı bekliyoruz. Lütfen maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına riayet edelim. Bağlar halkımız müsterih olsun. Hizmetlerimiz kesintisiz aksamadan devam edecek ve bizler de ilgili birimlerimiz ile sürekli irtibatta olacağız. Karantina sonrası tekrardan görüşmek üzere, Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı, eşinin testi pozitif çıkınca kendisini izole etti ile ilgili etiketler Diyarbakır Bağlar Korona
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.