Belçika'da Erdoğan hayranı gurbetçiye tehdit mesajı!

Belçika'nın Berchem Belediyesi’nde, De Villegasstraat'ta bulunan bir Türk vatandaşının evine “Diktatör Erdoğan'ın hayranıysan, git Türkiye'de yaşa,Belçikalılar'dan faydalanma, bir de camda asılan o bez parçası, ikiyüzlü!” diye kağıt parçasına yazılmış nefret dolu bir yazı bırakıldı.

Nefret söylemli yazı bırakılan ve adı açıklanmayan Türk gurbetçi,durumu polise bildirerek,yazıyı yazan kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

Belçika'da Erdoğan hayranı gurbetçiye tehdit mesajı!

IRKÇILIK BELÇİKA’DA YAYILIYOR !
Belçika’da bulunan Türkler,özellikle son 6 ay içerisinde,Türklere karşı,nefret ve ırkçılığa varan söylemlerin arttığına dikkat çektiler.

Belçika'da Erdoğan hayranı gurbetçiye tehdit mesajı! - Resim : 2

Bu ve buna benzer yaşananlar konusunda,Türk dernekleri ile beraber,Türk Büyükelçiliği ve başkonsolosluklar aracılığı ile Belçika resmi mercilerine müracaat ettiklerini belirtten gurbetçiler,”Bu konuda Türkiye’nin konuyla ilgilenmesini ve özellikle medyanın bunu haber yapmasını istiyorlar..

MEVLÜT YÜKSEL

Belçika'da Erdoğan hayranı gurbetçiye tehdit mesajı! ile ilgili etiketler Belçika Irkçılık Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.