Belçika ilki yaşadı! Altın Jenerasyon'un sonu mu?

Fas, kupanın sürprizlerinden birine imza atarak Belçika'yı 2-0 yenerken; teknik direktör Walid Regragui, milli takımla gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Belçika ise 92 yıllık kupa tarihinde bir ilki yaşadı ve son dönemlerdeki kötü performansına bir yenisini daha ekledi.

2022 Dünya Kupası F Grubu'nda Fas, kupanın sürprizlerinden birine imaz atıp grubun favorilerinden biri olarak gösterilen Belçika'yı 2-0 mağlup etti. Fas'ın gollerini, Abdelhamid Sabiri (73) ve Zakaria Aboukhlal (90+2) kaydetti.

İlk golü kaydedoen Abdelhamid Sabiri, serbest vuruştan ağları havalandırdı. İtalya Ligi ekiplerinden Sampdoria'nın formasını giyen Sabiri, Fas formasıyla Dünya Kupası'nda direkt serbest vuruş golüyle gol atan ilk futbolcu oldu. Sabiri, bu dünya kupasında da direkt serbest vuruş golü kaydeden ilk futbolcu unvanını ele geçirdi.

Belçika ilki yaşadı! Altın Jenerasyon'un sonu mu? ile ilgili etiketler Belçika Fas 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.