Belarus sınırındaki Polonya askerleri Tinder'larını kapatmayı unuttu!

Giderek büyüyen ve diğer ülkeleri de içine çekmeye başlayan, Belarus - Polonya sınırında yaşanıyor olan göçmen krizi giderek askeri bir soruna dönüşüyor. Polonya askerleri sınırın sıfır noktasında konuşlanmış haldeyken, Tinder hesaplarını kapatmayı unuttu. Bu ihmal, sınırın Belarus tarafındaki kadınların Polonya askerlerinin ve birliklerinin kritik bilgilerine erişmesini sağladı.

Polonya askerlerinin akılalmaz bir ihmalde bulunarak, kendilerinin, arkadaşlarının ve birliklerinin kritik bilgilerini Belarus'a adeta sundukları ortaya çıktı.

POLONYA - BELARUS SINIRI GİDEREK GERİLMEYE DEVAM EDİYOR

Belarus - Polonya sınırları arasında sıkışıp kalan göçmenlerin yarattığı kriz önce Avrupa Birliği'nin, sonra Rusya'nın ve en sonunda da NATO'nun dahil olmasıyla kritik boyutlara ulaştı. Yaşanan insanlık dramında soğuk, açlık ve hastalıkla mücadele eden ve hiçbir ülkede olmayan göçmenlerin hali ise tüm dünyanın içini acıtmaya devam ediyor.

Husumetli iki ülke olan Belarus ve Polonya'nın ordularının sınırda konuşlandırıldığı, Rus taktik bombardıman uçaklarının devriye uçuşu yaptığı bölgede tansiyon askeri bakımdan da gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. 

POLONYA ASKERLERİ TİNDERLARINI KAPATMAYI UNUTTU

Tüm bunlar olurken ilginç bir ihmal ortaya çıktı. Tinder hesaplarını kapatmayı unutan Polonyalı askerlerin, üniformaları ile çektirdiği resimler, arka planda görünen birlik, yaşları, yüzleri ve kişisel bilgileri gibi kritik bilgileri sınırın öteki tarafındaki Belaruslu kadın kullanıcıların eline geçti. 

Belarus sınırındaki Polonya askerleri Tinder'larını kapatmayı unuttu!

Tinder'larını kapatmayı unutan Polonya ordusunun bu ihmalinin, büyük bir güvenlik zaafiyetine sebep olmasından korkuluyor.

'KOMİK DEĞİL'

Öte yandan, Belaruslu kadın bir Tinder kullanıcısı, 'Grodno'da yaşayan bir kızsanız Tinder şu anda böyle görünüyor. Komik değil.' diyerek tepkisini ifade etti. 

Belarus sınırındaki Polonya askerleri Tinder'larını kapatmayı unuttu! ile ilgili etiketler Polonya asker Tinder Belarus sınır zaafiyet hesap bilgi resim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.