Beklenen sonunda geldi! Recep İvedik 7 ilk fragmanı yayınlandı

Recep İvedik serisinin yeni filmi Recep İvedik 7 filmi fragmanı sonunda yayınlandı. Disney Plus'ta izlenilmesi beklenen Recep İvedik filmi ne zaman yayınlanacak?

Gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin devam filmi Recep İvedik 7 filmi fragmanı yayınlandı. Türk sinema tarihinin en komik filmi arasına giren Recep İvedik fimi izleyicilere konusu ve oyuncu kadrosu ile keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Recep İvedik bilindiği üzere yeni filmini yayınlamak için Disney Plus ile anlaştı. Disney Plus'ta yayınlanması beklenen Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Beklenen sonunda geldi! Recep İvedik 7 ilk fragmanı yayınlandı

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ KONUSU

Recep İvedik 7, şehir hayatından bunalarak köye gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor. Recep Ivedik, şehir hayatının kaosu ve ekonomik koşullardan bunalmıştır. Buna çözüm olarak Recep, en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden miras kalan köye gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkarmayı uman Recep Ivedik, bu sırada köy ve civar ormanlara zarar verecek olan bir projenin olduğunu öğrenir. Projeyi engellemeye karar veren Recep İvedik, köylülerle birlikte heyecanlı ve komik bir maceraya atılır. 

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Recep İvedik'in beklenen filmi Recep İvedik 7, 9 Aralık 2022 tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ OYUNCU KADROSU

-Şahan Gökbakar - Recep İvedik

-Öznur Serçeler - Avukat Hanım

-Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam

-İrfan Kangı

-Eray Türk

-Murat Ergü

RECEP İVEDİK 7 FRAGMANI

Beklenen sonunda geldi! Recep İvedik 7 ilk fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Recep İvedik 7
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.