Beklenen kar yağışı başladı

Türkiye tam anlamı ile suya hasret kaldığı bir yıl geçiriyor. Kuraklık nedeniyle tüm barajlardaki su son yıllarda hiç görülmemiş seviyelere inmiş durumda. Kuraklığı derinden yaşayan kentlerden biri de Kastamonu. Son dakika haberine göre, Kastamonu'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde Ilgaz Dağları'na yağmaya başladı.

Kastamonu'da bir süredir hava sıcaklıklarının mevsim şartlarının üzerinde seyretmesi ve kentte kar yağışı görülmemesi nedeniyle kuraklık yaşanıyor.

Barajlarda su seviyesinin ciddi oranda düşmesi ve içme suyunda barajlarda doluluk oranının kritik seviyeye kadar düşmesi nedeniyle vatandaşların bir süredir beklediği kar yağışı bu akşam üzeri başladı.

Beklenen kar yağışı başladı

Uzun yıllardır Aralık ayında kayak sezonunun açılışını yapan Ilgaz Dağı Milli Park içerisinde de kar yağmaması nedeniyle pistler kayakçılara açılamamıştı.

Akşam başlayan kar yağışıyla birlikte pistler tamamen beyaza büründü.

Beklenen kar yağışı başladı - Resim : 2

Hem otel işletmecileri hem de vatandaşlar kar yağışının başlamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Umutları artıran ise meteorolojiye göre kar yağışının önümüzdeki günlerde de yer yer devam etmesinin beklenmesi...

Beklenen kar yağışı başladı ile ilgili etiketler Kastamonu otel ılgaz dağı kayak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.