Beklenen iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı! İşte yenilikler

Test aşamasında olan ve Apple kullanıcıları tarafından gelmesi bir süredir beklenen iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı. Gelin hep birlikte iOS 16.1.2 özelliklerine bakalım.

Apple'da meydana gelen hataları çözmesi ve bir takım yenilikler gelmesi için üzerinde uzunca çalışılan iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı.

Beklenen iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı! İşte yenilikler

Beklenen yazılım güncellemesi maalesef macOS veya watchOS yazılımları ile aynı anda yayımlanmadı. iOS 16.1.2'nin 263.1 MB boyutuna sahip olduğu ve iPhone modellerinin kablosuz operatörlerle daha uyumlu bir şekilde çalışmasını sağladığı öğrenildi.

iOS 16.1 güncellemesi ile gelen yenilikler

iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, ve iPhone 14 Pro Max dörtlüsü için Apple'ın Trafik Kazası Algılama isimli özelliğinde bir optimizasyon çalışması yapıldığı da elde edilen bilgiler arasında yer alıyor.

Beklenen iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı! İşte yenilikler - Resim : 2

Peki Trafik Kazası Algılama özelliği iPhone veya Apple Watch'ta nasıl çalışır?

-Trafik Kazası Algılama; sedan, minivan, SUV, kamyonet ve diğer binek araba modellerinin karıştığı önden çarpma, yandan çarpma, arkadan çarpma ve devrilme gibi ciddi trafik kazalarını algılamak için tasarlanmıştır.

-Ciddi bir trafik kazası algılandığında iPhone'unuzda veya Apple Watch'unuzda bir alarm sesi çalınır ve bir uyarı görüntülenir.

iOS 16.1.2 güncellemesi nasıl yüklenir?

1- Telefonunuzun internete bağlı olduğundan emin olun.
2- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmını açın
3- 'Şimdi Yükle' seçeneğini tıklayın.

Beklenen iOS 16.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı! İşte yenilikler ile ilgili etiketler IOS
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.