Beklenen Haber Geldi: Ceek Arsa Satışları Başlıyor! İşte Açıklanan Tarih

Sanatçıları, sporcuları hayranlarıyla buluşturan Ceek VR, hayranlarla sanatçılar arasında etkileşim kurulmasını sağlayan streaming platformudur. Metaverse platformunun gelecek vaad eden kripto para birimi CEEK arsa satışları uzun süredir bekleniyordu. CEEK arsa satışlarının başlayacağı tarih de resmi Twitter hesabından açıklandı.

CEEK arsa satışlarının başlayacağı tarih açıklandı. Metaverse dünyasının en popüler coini olan kripto para birimi CEEK yakında arsa satışları ile yatırımcısına seslenmeye hazırlanıyor. Sanatçılar ile hayranlarılını buluşturan CEEK'in sanal etkinlik streaming platformu, içerik oluşturucularının sorunsuz para kazanmalarına olanak sağlıyor. Beklenen Haber Geldi: Ceek Arsa Satışları Başlıyor! İşte Açıklanan Tarih...

CEEK VR'ın en önemli partneri ise Universal Music'tir. Çünkü Universal Music, içlerinde Katy Perry, Lady Gaga, U2, Sting ve Neyo’nun olduğu dünyaca ünlü sanatçıları temsil etmektedir.

Beklenen Haber Geldi: Ceek Arsa Satışları Başlıyor! İşte Açıklanan Tarih

Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla uzun süredir merakla beklenen CEEK arsa satışlarının başlayacağı tarih de açıklandı. Buna göre CEEK arsa satışları 15 Temmuz 2022 saat 17:00'da başlıyor.

 

Beklenen Haber Geldi: Ceek Arsa Satışları Başlıyor! İşte Açıklanan Tarih ile ilgili etiketler ceek ceek vr ceek arsa satışı ceek arsa satış tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.