Beklenen gün geldi! TOGG Özel Seri için açık arttırma bu gün başlıyor

Cumhuriyetin 100. yılını özel 2023 adet hazırlanan TOGG ‘100. Yıl Özel Seri’ açık arttırma bu gün başlıyor. Peki sipariş nasıl oluşturulacak? İşte detaylar...

Cumhuriyetin 100. yılını özel 2023 adet hazırlanan TOGG ‘100. Yıl Özel Seri’ açık arttırma bu gün başlıyor.

Beklenen gün geldi! TOGG Özel Seri için açık arttırma bu gün başlıyor

Özel seri Togg için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden ‘cüzdanını’ hazırladığı açıklandı.

Bugün başlayacak açık artırma için 200 bini aşkın kişi kayıt olurken oturum sayısı ise 1.1 milyonun üzerine çıktı.

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklarıyla yine aynı alanda yer alacak “NFT Alım Platformu” üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek.

Beklenen gün geldi! TOGG Özel Seri için açık arttırma bu gün başlıyor ile ilgili etiketler Otomobil Yerli otomobil Elektrikli otomobil TOGG NFT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.