Beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarınd yayınlanmaya başlayacak olan 'Afife' dizisinin merakla beklenen ilk tanıtım filmi yayınlandı. Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'u buluşturan dizi imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı 'Azize' dizisi çarpıcı fragmanıyla dikkatleri çekti.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'in kaleme aldığı, 'Azize' Ekim ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

Beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı!

İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor.

13-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda yerini almaya hazırlanan “Azize” dizisinin afişi sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı! - Resim : 2

 

Beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kanal D Buğra Gülsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.