Beklenen dev transfer gerçekleşti! Bayern Münih, Lewandowski için Barcelona'yla anlaştı

Alman devi Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transferi için Barcelona ile sözlü anlaştıklarını açıkladı. Kulübün CEO'su Oliver Kahn, Polonyalı gölcü için "Barcelona ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Kontratı bekliyoruz. Robert'e teşekkür ediyoruz'' dedi.

Bayern Münih'te beklenen ayrılık gerçekleşti. Kulüpten yapılan açıklamada, Robert Lewandowski'nin transferi için Barcelona ile sözlü olarak anlaşma sağlandığı belirtildi.

Beklenen dev transfer gerçekleşti! Bayern Münih, Lewandowski için Barcelona'yla anlaştı

''ROBERT BİZİMLE HER ŞEYİ KAZANDI, ONA MİNNETTARIZ''

Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer yaptığı açıklamada, "İki taraf için de iyi bir anlaşma oldu. Robert bizimle her şeyi kazandı. Ona minnettarız." dedi.

Beklenen dev transfer gerçekleşti! Bayern Münih, Lewandowski için Barcelona'yla anlaştı - Resim : 2

''BARCELONA'YLA SÖZLÜ OLARAK ANLAŞMAYA VARDIK, KONTRATI BEKLİYORUZ''

Kulübün CEO'su Oliver Kahn ise açıklamasında, "Barcelona ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Kontratı bekliyoruz. Robert'e teşekkür ediyoruz. Daha önce de takımdan büyük oyuncular ayrıldı. Başarılar elde etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Robert Lewandowski, Bavyera ekibinde forma giydiği 8 sezonda 375 resmi müsabakada forma giyerken 344 kez de rakip fileleri havalandırdı.

Beklenen dev transfer gerçekleşti! Bayern Münih, Lewandowski için Barcelona'yla anlaştı ile ilgili etiketler Bayern Münih Barcelona Transfer Robert Lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.