Beklenen cevap geldi: Bu akşam Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü var mı?

Gönül Dağı seyircisinin cevap aradığı ‘Bu akşam Gönül Dağı var mı? Bu hafta Gönül Dağı var mı, yok mu?’ soruları 21 Ocak TRT 1 yayın akışı ile cevap bulmuş bulunuyor.

TRT 1 ekranlarından üç sezondur seyirci karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz haftalarda yaklaşık üç hafta süren bir araya çıkmıştı. TRT 1 ekranlarından yayınlanan FIFA 2022 Katar Dünya Kupası maçları nedeniyle araya çıkan Gönül Dağı dizisi, maçlardan sonra yeniden ekranlara döndü. Sürpriz aralara alışık olan Gönül Dağı izleyicisi ise, bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı.

Bozkır coğrafyasının ortasında bulunan Gedelli isimli bir kasabanın ve kasabalıların hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisi, çok sevildi. Her cumartesi saat 20.00’da seyirci ile buluşan Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Berk Atan, Ege Aydan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Yavuz Sepetçi gibi birbirinden başarılı isimler bir araya geldi. Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisinin bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelip gelmeyeceği belli oldu.

BU AKŞAM GÖNÜL DAĞI VAR MI?

Seyircisinin heyecan ile beklediği Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekranlara gelmesi beklenen 82.yeni bölümü için geri sayım başladı. Olası bir aksiliğe karşı Gönül Dağı dizisinin ekranlarda olup olmayacağını araştıran dizi izleyicilerine yanıt ise TRT 1 ekranlarının yayın akışından geldi.

TRT 1 ekranları, haftalık yayın akışını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. 21 Ocak 2023 tarihli cumartesi günkü yayın akışına sevilen yapımı olan Gönül Dağı dizisini alan TRT 1 ekranları, dizinin yeni bölümünü seyirci ile buluşturacağını resmi olarak ilan etti.

21 OCAK 2023 TRT 1 YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

Beklenen cevap geldi: Bu akşam Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü var mı?

Öte yandan Gönül Dağı izleyicisinin merak ile araştırdığı TRT 1 yayın akışı, dizi izleyicileri için paylaşıldı. TRT 1’in 21 Ocak 2023 tarihli yayın akışına göre Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da ekranlarda olacak. İşte 21 Ocak 2023 TRT 1 yayın akışı:

  • 02:30 Hangimiz Sevmedik
  • 03:50 Seksenler
  • 04:45 Kuklalı Köşk
  • 06:05 Ege'nin Hamsisi
  • 09:25 Hayallerinin Peşinde
  • 09:45 Al Sancak
  • 12:40 Yürek Çıkmazı
  • 15:55 Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
  • 19:00 Ana Haber
  • 20:00 Gönül Dağı (Yeni Bölüm)
Beklenen cevap geldi: Bu akşam Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü var mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.