Andree Coşkun kimdir?

Bekir Coşkun eşi Andree Coşkun kimdir? Hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un eşi Andree Coşkun ve oğlu Tolga Coşkun'un kim oldukları araştırılmaya başlandı. Andree Coşkun aslen nerelidir? Oğlu Tolga Coşkun kimdir? Detaylar haberimizde…

Bekir Coşkun eşi Andree Coşkun kimdir? Uzunca bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören gazeteci yazar Bekir Coşkun, 75 yaşında hayatını kaybetti. Geride birçok yazı bırakan deneyim gazeteci Coşkun'un eşi Andree ve oğlu Tolga Coşkun'un kim oldukları da merak edildi. Oğlu Tolga Coşkun kimdir?

Uzun zamandır akciğer kanseri tedavisi gören Bekir Çoşkun kanser ile verdiği amansız savaşı kaybetti. Aslen Şanlıurfalı olan Bekir Çoşkun'un eşi Andree Coşkun çifitinin çiftinin bir de oğulları Tolga Coşkun vardır.

Andree Coşkun kimdir?

1945’te Şanlıurfa’da memur bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Bekir Coşkun, Ankara’da Yüksek Gazetecilik Okulu’ndan mezun olduktan sonra 1974'te mesleğe foto muhabiri olarak başladı.

Fransız asıllı Türk vatandaşı olan Andree Coşkun hakkında pek fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

Andree Coşkun kimdir? ile ilgili etiketler Bekir Coşkun Andree Coşkun Tolga Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.