Bekir Bozdağ duyurdu: Polise yumruk atan DBP'li Aydeniz'in fezlekesi haftaya TBMM'ye geliyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kadıköy'deki yürüyüş sırasında polise yumruk atan DBP'li vekil Salihe Aydeniz'in fezlekesinin önümüzdeki hafta TBMM'ye geleceğini duyurdu.

Kadıköy'de geçtiğimiz günlerde bir grup tarafından terörist başı Abdullah Öcalan'a destek yürüyüşü gerçekleştirilmek istenmiş fakat yürüyüş, polis ekipleri tarafından engellenmişti. Kalabalıkta polisin durmasından faydalanan DBP Milletvekili Saliha Aydeniz de polise yönelik yumruklu saldırı gerçekleştirdi.

Aydeniz'in saldırısıyla ilgili fezleke düzenlendi. Fezlekenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'na getirilmesi bekleniyor"

81'NCİ FEZLEKE OLACAK"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Muhtemelen önümüzdeki hafta TBMM'ye tezkere iletilmiş olur. Dokunulmazlığın kaldırılması yönünde bir karar gelmesi halinde Genel Kurul'a gelmekte ve sonra dokunulmazlığı kalkmaktadır. TBMM'de Saliha Aydeniz hakkında 80 fezleke var, yeni gelen fezleke ile 81 fezleke olacaktır. Meclis dokunulmazlığını kaldırırsa yargı süreci devam edecektir" dedi.

Bekir Bozdağ duyurdu: Polise yumruk atan DBP'li Aydeniz'in fezlekesi haftaya TBMM'ye geliyor!

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, "SÜRATLE HAREKETE GEÇİLMELİ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin dünkü grup toplantısında, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz için "Kadıköy'de işlenen rezaletin başrolünde yer alan sözde milletvekili, yanında yer alan milletvekillerinin geçmişte hangi karanlık niyetlere alet olduklarını iyi biliyoruz. Bu kadının dosyası çok kabarık. Kendisinden bu ihanetinin bedelinin hukuk önünde sorulmasının takipçisi olacağız. Süratle dokunulmazlığının kaldırıp bu türlerinin bu kutlu çatı altında yer almalarının mümkün olmadığını bizler ortaya koyuyoruz" demişti.

Bekir Bozdağ duyurdu: Polise yumruk atan DBP'li Aydeniz'in fezlekesi haftaya TBMM'ye geliyor! ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.