Bekçilik sınav sonuçları 2019 açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı! Yazılı sınav...

Bekçilik sınav sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyordu 13 Temmuz tarihinde düzenlenen sınav sonuçları açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde çalışmak isteyen adaylar bekçilik sınav sonuçlarının nereden olacağı ise merak ediliyor.İşte detaylar haberimizde...

Bekçilik sınav sonuçları 2019! Açıklanan takvimde bekçilik sınav sonuçlarının 7 Ağustos yani bugün açıklanması bekleniyor.2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuçları  açıklandı.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Belirtilen takvime göre, bekçilik yazılı sınav sonuçlarının 07 Ağustos 2019 Çarşamba günü erişime açılması bekleniyor.

Adaylar bekçilik sınav sonuçlarını, https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet siteleri üzerinden görüntüleyebilecekler.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

SINAV İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Adaylar, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasını takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçlarının https://www.pa.edu.tr/, www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edildiği tarihi takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına yapacaklardır.

Adaylar itiraz başvurularını, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, "Kurumsal Tahsilat Programı" aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası, imza, adres ve ekinde dekontu olmayan dilekçe ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bildirilecektir.

SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILDI?

Değerlendirme 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak olup doğru cevaplar dikkate alınarak 50 (elli) ve üzerinde puan alanlar başarılı sayıldı. Her soru eşit puan ağırlığına sahip. Başarı puanı hesaplamasında [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanıldı. Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemedi.

Bekçilik sınav sonuçları 2019 açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı! Yazılı sınav... ile ilgili etiketler 2019 bekçi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.