Bekçilerden biri kadın 3 uyuşturucu tacirine darbe

Şişli'de gece bekçileri, uyuşturucu satıcısı olduğunu belirlediği biri kadın 3 kişiyi yakaladı.

Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler, Kuştepe'de devriye gezerken durumundan şüphelendikleri S.K.'yı durdurup üst araması yaptı.

Yapılan aramada S.K.'nın üstünden 12 adet şeffaf poşete sarılı sentetik uyuşturucu metamfetamin çıktı. S.K uyuşturucuları Hürriyet Mahallesi'nde ismini bilmediği bir kadından satın aldığını söyledi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE VE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Hemen harekete geçen bekçiler, polisin de desteğiyle nöbetçi savcıdan "gecikmesinde sakınca bulunan hâller" kapsamında bir defaya mahsur ev araması izni aldı. İznin ardından tespit edilen adresteki eve girildi. Kapıyı açan Mustafa B. karşısında bekçiler ve polisi görünce kapıyı kapatmaya çalıştı.

Buna engel olan bekçiler evdeki Özgül A. ve Mustafa B.'yi yakaladı. Yapılan aramada evin mutfak dolabına gizlenmiş halde yaklaşık yarım kilo Skunk, 4 parça taş kokain, 2 hassas terazi, uyuşturucu haplar, 377 adet maymun motifli uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 11 bin 220 lira ele geçirildi. S.K, Özgül A. ve Mustafa B. polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Bekçilerden biri kadın 3 uyuşturucu tacirine darbe

Bekçilerden biri kadın 3 uyuşturucu tacirine darbe ile ilgili etiketler İstanbul Şişli bekçi uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.