Bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru dilekçesi ve giriş belgesi!

Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilen bekçi alımı sınavı giriş belgeleri ve başvuru formu yayımlandı. Akademi tarafından gerçekleştirilen bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru dilekçesi ve giriş belgesi! Detaylar haberimizde...

Polis Akademisi Başkanlığı, çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı için 2018 bekçi alım sınavı düzenliyor. Bu kadrolara girmek isteyen vatandaşlar da sınav giriş tarihini merak ediyor. Bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru dilekçesi ve giriş belgesi! Konuyla ilgili bilgi ve belgeleri bu haberde bulabilirsiniz.

Bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru dilekçesi ve giriş belgesi!

Bekçi adayları, 2-17 Temmuz tarihlerinde şahsen müracaat ve ön sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından yazılı sınava alınacak. Yazılı sınavdan geçen adaylar, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına tabi tutulacak. Sınav işlemlerini başarıyla geçenler arasından yapılacak sıralamada, asıl ve yedek olarak belirlenen adaylar ilan edilecek.


BAŞVURU FORMU VE GİRİŞ BELGELERİ
1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında internet üzerinden ön müracaatta bulunan adaylar, şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri ve ön sağlık kontolünden geçirilecekleri başvuru merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen başvuru merkezinde ve tarihte adaylardan şahsen müracaatları alınacak ve ön sağlık kontrolleri yapılacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların yazılı sınav tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

2018 SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Adayların Başvuru Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU
Adaylardan başvuru formu içerisindeki kimlik bilgileri, evliyse eşinin kimlik bilgileri, şehit veya vazife malulu eşi ya da çocuğu olup olmadığı, askerlik durumu, mezun olduğu okul ve yılı, telefon numarası, ikamet adresi, adli sicil kaydı (kendisi ve eşinin) beyanı, siyasi parti üyelik durumu gibi bilgiler talep edilecek.

Adaylar daha sonra şu ifadenin altına imzasını atarak formu teslim etmeye hazır hale getirmiş olacak:
"02 Mart 2018 tarih ve 30348 sayı ile Resmi Gazetede yayımlanan Çarış ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin 5'inci Maddesinde belirtilen şartların hepsini taşıyorum. Bu madde hükümlerine göre müracaatıma engel bir durumumun bulunmadığını ve yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu beyan eder, aksi halde başvurumun aynı yönetmeliğin 8'inci Maddesinin 3'üncü bendi gereğince başvuru ile ilgili olarak istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğumun tespit edilmesi halinde başvurumun geçersiz sayılacağını okudum ve anladım"

SAĞLIK BİLGİ FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

BAŞVURU DİLEKÇESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru dilekçesi ve giriş belgesi! ile ilgili etiketler Polis Akademisi bekçi alımı sınavı ne zaman başvuru dilekçesi giriş belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.