beIN Sports'tan Fenerbahçe'ye derbi uyarısı!

Fenerbahçe Kulübü'nün Twitter hesabından Süper Lig'in yayıncı kuruluş beIN Sports ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Açıklamada beIN Sports'un geçen hafta oynanan olaylı derbiye ilişkin görüntülerin kulübün Twitter hesabından kaldırılmasının istediği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin sonunda yaşanan olaylarla ilgili Fenerbahçe Kulübü'nden üstüste açıklamalar yapılmış ve bu açıklamalar video görüntüleriyle de desteklenmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, yayıncı kuruluştan gelen telif hakları uyarıları sebebiyle görüntülerin kaldırıldığı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin eski yıldızı Van Persie de Galatasaray'a attığı golü paylaşmış ancak gelen telif hakkı uyarıları sebebiyle görüntüleri kaldırmıştı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bilgilendirme: Sosyal medya hesaplarımızda, son lig maçımızdan görüntüler kullanarak yaptığımız bazı paylaşımlar, yayıncı kuruluştan gelen telif hakkı uyarıları nedeniyle zorunlu olarak kaldırılmıştır.

beIN Sports'tan Fenerbahçe'ye derbi uyarısı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.