beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiriler

Volkan Demirel: "Bugünkü sakatlıkların sebebi futbolcuların çok istemesiydi. Tempoyu belirleyecek adam çok önemli Mesut ya da İrfan... Neden sakatlanıyorlar bunları konuşmak lazım! Bugün arka adalesini tutan çok futbolcu gördüm sahada. Konuşulması gereken çok şey var."

Sezona 5 resmi maçını da kazanarak başlayan ve 2. Vitor Pereira dönemi için taraftarını ikna eden Sarı-Lacivertliler ilk puan kaybını Süper Lig'in 4. haftasında yaşadı. Sarı-Lacivertliler geçen sezon 39. haftada Kadıköy'de mağlup olarak şampiyonluktan olduğu Sivasspor'a yine takıldı.

Maçın ardından beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel, Portekizli teknik direktörü eleştirdi. Bu yaz Fenerbahçe teknik ekibinden Pereira ile çalışmak istemeyerek ayrılan Demirel, şunları söyledi:

"Sezona ilk maçı Adana deplasmanında zor bulunan bir golle gelen galibiyet. Antalya maçı zor kazanıldı. Altay deplasmanı bir tempo yakaladıktan sonra gelen 2 golle geç koptu. F.Bahçe'nin yetenekli ayakları var. İki tempo yaptığınız zaman öne geçebiliyorsunuz. Ancak kriz anlarına çare bulunamıyor." 

BU FUTBOLCULAR NEDEN SAKATLANIYOR?

"2 puan kayıp üzüntü verici. Bu beraberlik biraz olsun moralleri bozacaktır. 60'taki Mesut Özil-Berisha değişikliği çok erken geldi. Çünkü bunlar skor tehdidi olan isimler. Konuşulacak çok şey var."

"Her zaman tempoyu yapamazsınız. Bugünkü sakatlıkların sebebi futbolcuların çok istemesiydi. Tempoyu belirleyecek adam çok önemli Mesut ya da İrfan... Neden sakatlanıyorlar bunları konuşmak lazım! Bugün arka adalesini tutan çok futbolcu gördüm sahada. Konuşulması gereken çok şey var."

"Berisha&Rrossi için yorum yapmak çok erken... Rossi, Pelkas'ın bir model düşüğü gibi geldi."

beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiriler

İRFAN CAN 14 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Fenerbahçe’de sakatlar can sıkıyor. Sosa, Ferdi, Nazım ve Serdar Dursun’un sakatlıklarına Tisserand ve İrfan Can da eklendi.

Sivasspor karşısında mücadelenin 22. dakikasında Tisserand kenara gelerek yerini Szalai’ye bırakırken, İrfan Can Kahveci de yalnızca 14 dakika sahada kalabildi.

Karşılaşmanın 59. dakikasında Mesut Özil’in yerine oyuna dahil olan milli futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrasında 73. dakikada kenara gelerek yerini Max Meyer’e bıraktı.

Tisserand ve İrfan Can Kahveci’nin son durumlarıyla ilgili olarak, yapılacak tetkiklerin ardından sarı-lacivertli kulübün açıklama yapması bekleniyor.

beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiriler ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel Sivasspor İrfan Can Kahveci Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.