Bein Sports üyeliği nasıl iptal edilir? Bein Sports üyelik iptali 2020

Bein Sports üyeliği nasıl iptal edilir? Sosyal medyada başlatılan #beinsportsiptal etiketi sonrasında taraftarlar Bein Sports üyeliklerini nasıl iptal ettireceklerini araştırmaya başladılar. Bein Sports aboneliği nasıl iptal edilir? İşte Bein Sports üyelik iptali 2020…

Bein Sports üyelik iptali için öncelikle başvuru gereklidir. Yazılı olarak yapılan başvurular genellikle 7 iş günü içerisinde işleme alınarak iptal işlemi gerçekleştirilebilir. Başvuru yapıldığı andan 1 gün sonrasında kadar başvurunun alındığına dair bilgilendirme mesajı kullanıcıya gönderilir.

Bein Sports üyeliğini iptal ettirmek için farkı yöntemlerde bulunmaktadır:

- Digitürk yetkili servisleri üzerinden üyelik iptali
- Digitürk müşteri hizmetleri üzerinden üyelik iptali
- Faks göndererek üyelik iptali
- Evden evrak teslimiyle üyelik iptali
- Adrese mektup göndererek üyelik iptali

Diğer bir yöntem olarak ise 0212 473 73 73 numaralı müşteri hizmetlerinin aranması yolu ile de yapılmaktadır. Bein Sports’un faks numarası 0212 473 99 99’dur. Bu numaraya üyelik iptal formunun faks çekilmesi halinde de abonelik iptal işlemleri yapılabilmektedir.

- Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi
- Abone imzası
- Aboneye ait cep telefonu numarası
- Üyelik iptal gerekçesi
- Üyelik numarası ya da dijital kart numarası

Bein Sports üyeliği nasıl iptal edilir? Bein Sports üyelik iptali 2020 ile ilgili etiketler beIN Sports Bein Sports üyelik iptali
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.