Kayserispor Hatayspor canlı izle

Kayserispor Hatayspor şifresiz Bein Sports 2 canlı izle detayı haberimizde. Süper Lig’de Kayserispor ile Hatayspor maçını şifresiz canlı yayınlayan Justin TV, Jestyayın linkleri merak edilmekte.

Kayserispor Hatayspor maçını merak eden taraftarlar şifresiz Bein Sports 1 canlı izle linkini araştırıyor. Süper Lig 8. hafta maçında Hadir Has Şehir Stadı'nda Kayserispor ile Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma 8 Kasım Pazar gününde saat 16.00’da başlıyor.

KAYSERİSPOR HATAYSPOR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Süper Lig 8. hafta maçında Kayserispor Hatayspor maçı Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Kayserispor Hatayspor maçını şifresiz olarak Justin TV ile Jestyayın kanallarından da canlı izleyebilecekler.

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Dimitrios, Behich, Hasan Hüseyin, Campanharo, Lennon, Fernandes, Henrique, Kanga

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Mesut Çaytemel, Rayane, Helder Barbosa, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz, Akintola, Diouf

KAYSERİSPOR HATAYSPOR MAÇI BEİN SPORTS 2 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.