Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı izle

Bein Sports 1 şifresiz maç izle için taraftarlar arayışta. Süper Lig 20. haftasında Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında.

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izlenmek için yayında. Süper Lig’de 20. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Taraftarlar ise Karagümrük BJK maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

Süper Lig’de 20. hafta maçında Fatih Karagümrük evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor. 21 Ocak Perşembe gününde saat 16.00’da başlayacak olan Fatih Karagümrük Beşiktaş karşılaşması Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Pazar günü derbide sahasında Galatasaray’ı 2-0 devirerek liderliğini devam ettiren Beşiktaş, şu ana kadar oynadığı 7 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Son 2 maçını kazanarak yeniden tırmanışa geçen Karagümrük ise şu ana kadar 27 puan topladı.

İki takım arasında son olarak 1984 yılında oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-1 kazandı.

Karagümrük'ün muhtemel 11'i: Viviano, Hedenstad, Campi, Fatih, Koray, Ndiaye, Ndao, Biglia, Bertolacci, Borini, Mevlüt

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Atiba, Mensah, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.