Sivasspor Galatasaray canlı izle

Sivasspor Galatasaray şifresiz Bein Sports 1 canlı izle detayı haberimizde. Süper Lig’de Sivasspor ile Galatasaray maçını şifresiz canlı yayınlayan Taraftarium24, SelçukSports linkleri merak edilmekte.

Sivasspor Galatasaray maçını merak eden taraftarlar şifresiz Bein Sports 1 canlı izle linkini araştırıyor. Süper Lig 8. hafta maçında Sivasspor Farih Terim Stadyumu’nda Sivasspor ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşma 8 Kasım Pazar gününde saat 19.00’da başlıyor.

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Süper Lig 8. hafta maçında Sivasspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Sivasspor Galatasaray maçını şifresiz olarak Taraftarium24 ile SelçukSports kanallarından da canlı izleyebilecekler.

Sivasspor: Samassa, Goiano, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Claudemir, Erdoğan Yeşilyurt, Fajr, Gradel, Kayode.

Galatasaray: Okan Kocuk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Emre Kılınç, Belhanda, Feghouli, Babel.

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.