Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak?

Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ekranların fenomen dizisi haline geldikten sonra flaş bir karar ile ekran macerasını sonlandıran Behzat Ç hayranlarına müjdeli haber geldi. BluTV ekranlarında yeniden başlayacak Behzat Ç yeni sezon fragmanı yayınlandı. Kısa sürede etkileşim almayı başaran fragman hayranları tarafından araştırılmaya başladı. İşte Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! BluTV'nin yeniden yayınlayacağını duyurduğu ekranların efsane dizisi Behzat Ç için yeni sezon fragmanı yayınlandı.Heyecanla beklenen dizinin fragmanının yayınlandığını duyanlar araştırma yapmaya başladı. Ne zaman başlayacağı hakkında iddiaların ortaya atıldığı dizinin yapımcıları tarafından yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. Eski kadrodan kimlerin dizinin yeni sezonunda yer alacağı merak ediken önemli detaylar arasında yer alıyor.Hayranları " Behzat Ç geri dönüyor" sözleriyle yeni sezonun başlamasını beklediklerini ifade ediyorlar. İşte İşte Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak?

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, bir süredir yeniden çekileceği konuşulan ve izleyicilerde de büyük heyecan yaratan 'Behzat Ç.'den sevenlerine büyük sürpriz geldi. Detayları saklı tutulan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

BLUTV EFSANE DİZİ BEHZAT Ç. SÜRPRİZİNİ PATLATTI!

Hayatımıza girdiği 2011 yılında farklı tarzı, hikayesi ve konuları işleyiş biçimiyle dizi dünyasının unutulmazları arasına girmeyi başaran 'Behzat Ç.', 6 yıl aradan sonra kırmızı vosvosuyla geri dönerek bu kez Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından BluTV'de seyirci ile buluşacak.

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu 'Behzat Ç'nin yayınlanan ilk tanıtımı seyircinin heyecanını daha da katlıyor. Merakla beklenen dizi hakkında görsellerle yeni bilgiler çok yakında duyurulacak.

Behzat Ç yeni sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler BluTV Behzat Ç.
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.