Behzat Ç. oyuncusu bu yaz asker oluyor!

Fenomen dizi Behzat Ç.'de canlandırdığı Harun karakteriyle tanınan oyuncu Fatih Artman, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Artman, hazıran ayında askere gideceğini açıkladı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yakın bir dostuyla birlikte geldiği AVM'de alışveriş yapan Fatih Artman, daha sonra mekanda bulunan bir restoranda arkadaşıyla yemek yiyip koyu bir sohbete oturdu.

"TELEVİZYON PROJESİ İÇİN ŞU AN MÜSAİT DEĞİLİM"

Kendine yöneltilen sorulara her zaman olduğu gibi mütevazi ve samimi cevaplar veren Artman, “Şimdilik tiyatro oyunumuz devam ediyor. Televizyon projesi için şu an müsait değilim. Haziran ayı gibi Ankara'da bedelli askerlik görevimi yerine getirip geldikten sonra gelen tekliflere bakacağız” dedi.

Behzat Ç. oyuncusu bu yaz asker oluyor!

Behzat Ç. oyuncusu bu yaz asker oluyor! ile ilgili etiketler Haziran Sinema tiyatro
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.