Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı!

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Behzat Ç., 6 yıl aradan sonra izleyicileriyle buluşuyor. Heyecanla beklenen dizinin ilk görüntüleri Behzat Ç.'nin Twitter hesabından yayınlandı.

Türkiye'nin çok sevilen dizileri arasında yer alan Behzat Ç., 6 yıl sonra BluTV aracılığıyla sevenleriyle tekrar buluşacak. Behzat Ç.'nin Twitter hesabından "Geliyoz la" ifadesiyle paylaşılan videoda dizi setinden ilk görüntüler yayımlandı. Görüntülerde Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun dizinin birçok bölümünün geçtiği Sokakbaşı meyhanesinde olduğu görülüyor.

Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı!

ESKİ OYUNCULAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak.

Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı! - Resim : 2

Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı! - Resim : 3

Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı! - Resim : 4

Behzat Ç. dizisinden ilk görüntüler yayınlandı! ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Nejat İşler Berkan Şal Güven Kıraç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.