Behice ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Behice Diziden ayrılıyor mu?

Behice ölecek mi? ATV ekranlarında Perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice diziden ayrılıyor mu sorusu, dizinin yeni bölümünün ardından sorulan sorulardan. Dizinin gelecek haftaki yeni bölümünde Behice karakterini oynayan Esra Dermancıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddia edildi.

Behice diziden ayrılıyor mu, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Behice diziden ayrılıyor mu soruları, dizinin 82. bölümünün ardından en çok merak edilen konulardan oldu.

BEHİCE DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı Behice karakteri intihar ederek diziye veda edecek.

Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu 83.bölümde diziden ölerek ayrılacak. Behice 83.Bölüm'de uçurumdan aşağıya kendini atarak intihar edecek ve böylece diziye veda edecek.

Behice ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Behice Diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova behice
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.