Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Faruk Batuhan kimdir?

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacıları arasında yer alan fakat son elemede yarışmaya veda eden MasterChef Faruk Batuhan'ın, oyuncu Begüm Öner'in abisi olduğu ortaya çıktı. Birçok kişi Begüm Öner'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Faruk Batuhan kimdir? Detaylar haberimizde...

Seksenler dizisinin Elvan'ı olarak bilinen güzel oyuncu Begüm Öner'in kim olduğu merakla araştırılmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından biri olan, ancak son elemelerde yarışmadan ayrılan MasterChef Faruk Batuhan'ın, Begüm Öner'in abisi olduğu öğrenildi. Birçok kişi başarılı oyuncu Begüm Öner'in kim olduğunu ve abisi Faruk Batuhan'ın kim olduğunu merakla araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Faruk Batuhan kimdir?

BEGÜM ÖNER KİMDİR?

Begüm Öner 7 Mart 1989 Almanya doğumlu. 2015 yılında rol arkadaşı Ceyhun Fersoy ile evlenmiştir. Annesiyle babasının iş sebebiyle Almanya’ya gittiği dönemde doğmuştur. 1992 yılında iki buçuk yaşındayken Türkiye’ye döndü. İstanbul’da 10 yaşında bir ajansa yazıldı ve şöhret olmaya başladı. Reklam filmleri ve dizilerde oynadı. İlk kez 11 yaşında bir çikolata reklamında oynadı. Televizyon ve dizi oyunculuğu kursuna gitti. İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Seksenler” dizisinde pastacı Sami beyin kızı Elvan karakterini canlandırmaktadır.

 FARUK BATUHAN KİMDİR?

Faruk Batuhan Öner 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Üç yaşından beri mutfağa girmeye çalışıp, yedi yaşında yenilebilir yemekler yapmaya başladı. İstanbul ve Ege Üniversitesi'nde Su Ürünleri Mühendisliği okudu. Üniversite eğitiminden sonra özel bir aşçılık okulunda eğitim alıp profesyonel mutfağa giriş yaptı. Oteller, restaurantlar derken en son bir fast-food zincirinin marka şefi oldu. Şimdilerde bir yemek dergisinde yazarlık yapıyor. Osmanlı ve Uzak Doğu Mutfağı favorileri.

Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Faruk Batuhan kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef 2019 Seksenler Yarışma begüm öner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.