Begüm Kütük neden alyansını çıkardı?

Güzel oyuncu Begüm Kütük, önceki gün eşi Erdil Yaşaroğlu’na hediye almak için geldiği Akmerkez’de objektiflere takıldı.

Son olarak şarkıcı Sibel Can'ın başrolünü üstlendiği televizyon dizisinde yer alan Begüm Kütük, dizinin çok erken final yapmasıyla alakalı; “Kalktığı için çok üzüldüm. Onca emek var ve işsiz kalan çalışanlar var. Çok inandığımız bir projeydi” şeklinde konuştu.

Öte yandan magazin kulislerinde eşi Erdil Yaşaroğlu ile sık sık ayrılacakları yönünde haberlerle gündeme gelen Kütük'e alyanslarını takmaması sorulunca; “Hemen bir mana çıkarmayın. Ben takılardan çok sıkılırım” diyerek geçiştirdi.

begum-kutuk-ic

BEGÜM KÜTÜK KİMDİR?

27 Ağustos 1980 yılında İzmir’de doğan güzel oyuncu, eğitim hayatını da İzmir’de tamamladı. 2001 Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra 2002 yılında mankenliğe başladı.

Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan güzel oyuncu, 2003-2004 yılları arasında A.G.A ve Melek dizilerinde başrol oynadı. Kurtlar Vadisi dizisinde Baron’un kızı ve Polat Alemdar’ın kardeşi Safiye Karahanlı rolü ile dikkatleri üzerine çekti.

Yalan Dünya, Olağan Mucizeler, Gönülçelen, Gecenin Kanatları, Uygun Adım Aşk, Canım Ailem, Romantik Komedi, Hayat Güzeldir, Çalıkuşu, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi yapımlarda da rol alan oyuncu Show TV’de sinema programı da sundu.

Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evli olan oyuncu, Sevda’nın Bahçesi dizisinde Sibel Can ve Emre Kınay ile birlikte rol aldı.

Begüm Kütük neden alyansını çıkardı? ile ilgili etiketler Begüm Kütük erdil yaşaroğlu alyans
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.