Beğeni yağdı! Esra Dermancıoğlu'ndan 53. yaşına özel cesur paylaşım

2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Mukaddes Yenge rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu sık sık eğlenceli paylaşımlarda bulunduğu Instagram hesabından 53. yaşına özel fotoğraflarını yayınladı. Dermancıoğlu'nun üstsüz pozlarını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Fatmagül'ün Suçu Ne?, Galip Derviş, Sil Baştan, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda rol alan ve son olarak 2021 yılında kadrosunda yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisindeki Zahide karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Esra Dermancıoğlu 53. yaşına özel pozlarını Instagram hesabından yayınladı.


552 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık dans ettiği eğlenceli anlarını paylaşan Esra Dermancıoğlu yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

Beğeni yağdı! Esra Dermancıoğlu'ndan 53. yaşına özel cesur paylaşım


Objektif karşısına üstsüz bir şekilde çıkan Dermancıoğlu yaptığı cesur paylaşımına, ''Gözümü kapayıp açana kadar 53 yaşında olmuşum… Çok eski dostum @bigeyalin tam da beni anlattı o güzel kadrajından yeteneklim benim ❤️ Ya bi de… Ben niye yaşlanmıyorum? Doğum günüm diil:)'' notunu düştü.

Beğeni yağdı! Esra Dermancıoğlu'ndan 53. yaşına özel cesur paylaşım - Resim : 2


7 Aralık 1968 doğumlu oyuncunun bu paylaşımını aralarında Emre Altuğ, Saba Tümer, Seda Sayan, Simge Sağın gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisi beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Dermancıoğlu'nun üstsüz pozu bir saat içinde binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

 

Beğeni yağdı! Esra Dermancıoğlu'ndan 53. yaşına özel cesur paylaşım ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Sosyal Medya Instagram Mukaddes yenge Fatmangül'ün suçu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.