Beğeni rekoru kırdı! Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Odell'den 'Ümraniye Belediyesi' paylaşımı

Tam adı Thomas Peter Odell olan, Tom Odell olarak tanınan İngiliz şarkıcı, binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Ümraniye Belediyesi'ne ait çöp konteynerinin fotoğrafını paylaştı. Tüm dünyada olduğu kadar Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tom Odell'in bu paylaşımına Türk hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Odell, Ümraniye Belediyesi'ne ait çöp konteynerine 2013'te yayınladığı ve hala çok dinlenen 'Another Love' şarkısının adının yazıldığını görünce fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Odell'ın bu paylaşımına dakikalar içinde milyonlarca beğeni geldi.

ÇÖP KONTEYNERİ PAYLAŞIMI VİRAL OLDU

'Another Love' şarkısıyla dünyayı kasıp kavuran 31 yaşındaki İngiliz şarkıcı Tom Odell, şarkısının adının yazılı olduğu çöp konteynerinin fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çöp konteynerinin Ümraniye Belediyesi'ne ait olduğunu gören Türk hayranları ise Tom Odell'in bu paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

tom odell


Geçtiğimiz Temmuz ayında KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşan Tom Odell'in, Ümraniye Belediyesi'ne ait çöp konteynerini paylaşması kısa sürede gündem oldu. İngiliz şarkıcının paylaşımı henüz 24 saat bile olmadan 200 bine yakın kişi tarafından beğenildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

TOM ODELL

'Another Love' ile listeleri altüst ede şarkıcı, Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü söylemişti. Odell, duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodileriyle hayat bulan albümü 'Long Way Down'ı, 2013 yılında çıkarmıştı.

TOM ODELL KİMDİR?

24 Kasım 1990 doğumlu olan Thomas Peter Odell İngiliz şarkıcı ve söz yazarıdır. Kariyerine 2012 yılında Songs From Another Love Ep'si ile başlamış olan Odell, 2013 BRITs Award da Eleştirmenlerin Seçimi ödülünü almıştır. İlk stüdyo albümü olan Long Way Down'u 24 Haziran 2013'te yayınlamıştır.

Hava yolları pilotu bir babanın ve ilkokul öğretmeni bir annenin oğlu olan Tom Odell'in bir de kız kardeşi vardır. Babasının işi nedeniyle Odell, çocukluğunun bir kısmını Yeni Zelanda da geçirdi.

Piyano öğrenmeye 7.sınıfta başlayan ünlü şarkıcı, kendi şarkı sözlerini on üç yaşında yazmaya başladı.

Beğeni rekoru kırdı! Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Odell'den 'Ümraniye Belediyesi' paylaşımı ile ilgili etiketler Ümraniye Belediyesi Tom Odell Sosyal Medya Çöp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.