Bedelli askerlik alımı ne zaman? Terhis tarihleri açıklandı! Son dakika!

Bedelli Askerlik alımı ne zaman sorusu yoğun olarak araştırılırken son dakika Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan açıklama geldi. Bedelli askerlik alım tarihlerini açıklayan Akar, terhislerin ne zaman olacağını da son dakika olarak açıkladı. Peki Bedelli Askerlik alım tarihi ne zaman, Terhis işlemleri ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Bedelli askerlik alımı ne zaman sorusuna cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar cevap verdi. Askerlik terhis işlemlerinin tarihi belli oldu mu, bedelli askerlik alımları ne zaman yapılacak? İşte yanıtı..


BEDELLİ ASKERLİK ALIM TARİHİ NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'daki virüs önlemlerine ilişkin, 1 Haziran'dan itibaren normalleşmenin başlayacağını duyurdu. Akar ayrıca, bedelli asker alımının 20 Haziran'da başlayacak.

ASKERLİK TERHİS İŞLEMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Terhislerin de 31 Mayıs'tan itibaren olacağını açıkladı. Askere alınacaklara da corona virüs testi yapılacağı belirtildi.

Bedelli askerlik alımı ne zaman? Terhis tarihleri açıklandı! Son dakika! ile ilgili etiketler Bedelli askerlik askerlik terhis bedelli alım tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.