Bedava telefonu gören ünlüler hücum etti!

Nokia 8 dün gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen bir lansmanla jet sosyete ile buluştu. 3200 lira değerindeki telefonlar geceye katılan isimlere bedava dağıtıldı. Manken Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Irmak Ünal ve Öykü Serter gibi ünlü isimler, hediye telefonu incelemeden çantalarına attılar. Hatta bazıları çifter çifter aldı...

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 8, Bay J’nin sunuculuğunda düzenlenen gecede moda ve sanat dünyasının önemli isimleriyle buluştu.

Milliyet'ten Emrah Akçay'ın haberine göre, Esma Sultan Yalısı’nda geceye katılanlara yeni telefon dağıtılınca birçok kişi çifter çifter kaptı.

Manken Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Irmak Ünal, Öykü Serter gibi ünlü isimler de katıldıkları gecede hediye edilen 3200 TL değerindeki telefonu incelemeden çantalarına attılar.

Irmak Ünal gecede hem kendine hem de kızı Kayla Karabacak’a da telefon aldı.

nokia_8

Bedava telefonu gören ünlüler hücum etti! ile ilgili etiketler Irmak Ünal Didem Soydan nokia 8 lansman esma sultan yalısı merve büyüksaraç öykü serter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.