"Bedava su" pahalıya patladı

Koronavirüsle mücadele kapsamında dün akşam başlayan ve 17 gün sürecek tam kapanmaya uymayanları denetlemek için yoğun bir çalışma yapılıyor. Kırıkkale'de denetime takılan bir kamyonetin sürücüsü ve komşularının hem kısıtlamayı ihlal ettiği hem de sosyal mesafe kurallarına uymadıkları görüldü. Kamyon sürücüsünün komşuları ile birlikte damacanalara ücretsiz su doldurmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Kırıkkale'de komşusu ile birlikte kısıtlamayı ihlal eden kamyonet sürücüsü "şok denetim" uygulamasına takılınca ücretsiz doldurduğu sular pahalıya patladı.

"Bedava su" pahalıya patladı

Kırıkkale'de korona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında "şok denetim" uygulaması başlatıldı. "Tam kapanma" sürecinde başlatılan bu yeni uygulamada İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, sürücü ve yolcuların "HES kodu" ile "seyahat izin belgesi" kontrollerini yaptı. Polis ekiplerinin de destek verdiği uygulamada araçlar tek tek durduruldu.

"Bedava su" pahalıya patladı - Resim : 2

"BEDAVA SU PAHALIYA PATLADI"

Yani Mahalle Hasan Polatkan Caddesi üzerinde denetim yapan ekipler, bir kamyonetteki sürücü ve yolcular hem sokağa çıkma kısıtlamasını hem de sosyal mesafeyi kuralını ihlal ettiğini gördü. Komşusu ile birlikte damacanalara su doldurmaya giden sürücü ve komşusuna pandemi kurallarını ihlal ettiğini gerekçesiyle 4 bin 50'şer lira idari para cezası uygulandı.

"Bedava su" pahalıya patladı - Resim : 3

(İHA)

"Bedava su" pahalıya patladı ile ilgili etiketler Kırıkkale Ceza tam kapanma şok denetim bedava su kamyonet sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.