Bedava dudak dolgusu yaptıran Özge Ulusoy'a yanlış işlem uygulandı

Her defasında estetik operasyon yaptırdığı yönündeki iddiaları yalanlayan 39 yaşındaki model Özge Ulusoy, bir güzellik merkezinde reklam karşılığında dudağına ücretsiz dudak dolgusu yaptırdı. Yanlış işlem sonucu dudağı çok şişip cildinde lekeler oluşan ünlü model, önceki gün tüm dolgularını acı içerisinde çıkarttırdı.

2,1 milyon takipçili Instagram hesabından ücretli reklam paylaşımları yapan Özge Ulusoy, bu kez dudak dolgusu karşılığında özel bir kliniğin reklamını yaptı. Ücret almadan reklam karşılığı operasyon yaptıran Özge Ulusoy'a yanlış işlem uygulandı.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Geçtiğimiz aylarda bir güzellik merkeziyle iş birliği yapan ünlü model Özge Ulsuoy, dudaklarına dolgu yaptırdı.

Bedava dudak dolgusu yaptıran Özge Ulusoy'a yanlış işlem uygulandı


DUDAKLARINDAKİ DOLGULARI ÇIKARTTIRDI

Bedavaya getirdiği işlem sonrası dudakları istediğinden çok daha fazla dolgunlaşan Özge Ulusoy'un cildinde de lekeler oluştu. Önceki gün başka bir güzellik merkezinin yolunu tutan Özge Ulusoy, dudaklarındaki dolguları çıkarttırdı.

Yaptırdığı işlem sırasında acılar içerisinde kıvranan ünlü model yaptırdığı son işlemini de yine iş birliği karşılığında bedavaya getirdi.

Bedava dudak dolgusu yaptıran Özge Ulusoy'a yanlış işlem uygulandı ile ilgili etiketler Özge Ulusoy dudak dolgusu estetik opersyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.